Sunday, 28 December 2008

Scott Beattie's "Artisanal Cocktails" Book





IT: I drinks di Beattie hanno l'approccio del "chilometro zero": quelli che prepara al bar del Cyrus in gran parte vedono l'utilizzo di ingredienti provenienti dai giardini e alberi di agrumi dei "vicini di casa". Tali ricette sono incluse nel libro. Ma che cosa si fa se non si vive in California e non si ha accesso a tali prodotti? Ecco quando la sua tecnica e suggerimenti si rivelano utili. Beattie da istruzioni su come effettuare sciroppi speziati, bucce di agrumi candite, spume, crustas, frutta e verdura in salamoia. Non troverete queste ricette in altri libri di cocktails. I consigli su questo libro serviranno ad aiutare a sviluppare drinks con prodotti di provenienza prettamente locale.

ENG: Beattie's drinks take the hyper-local approach: The ones he makes at the bar at Cyrus largely come from ingredients sourced from neighbors' gardens and citrus trees. Those recipes are included in the book. But what if you don't live in California? That's when the technique tips come in handy. Beattie gives instruction on how to make spiced syrups, candied citrus peels, foams, rims, and pickled fruits and vegetables. You won't find those in other cocktail books. Not only does this book with its recipes instruct people to make the ultimate West Coast cocktails, its advice will help people around the country develop hyper-local drinks with different local produce sourced wherever they are.

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