Thursday, 4 December 2008

THE SPICY POMEGRANITA



ITALIAN VERSION (scroll down for the english one)

INGREDIENTI:
2 Oz Don Julio Reposado Tequila
3/4 Oz Nettare di agave
3/4 Oz Succo di lime fresco
1 Oz Succo di melograno fresco
Spuma al melograno e zenzero

METODO:
- Aggiungere gli ingredienti ed il ghiaccio nello shaker e shakerare vigorosamente.
- Filtrare con strainer e passino a maglia fine su ghiaccio fresco in un double old fashioned.
- Aggiungere la spuma in superficie e decorare con semi di melograno e foglie di menta.



ENGLISH VERSION

INGREDIENTS:
2 Oz Don Julio Reposado Tequila
3/4 Oz agave nectar
3/4 Oz Lime juice
1 Oz fresh pomegranate juice
Ginger and pomegranate foam

METHOD:
- Add the ingredients and the ice in the shaker and shake vigorously
- Double strain over fresh ice in a double old fashioned glass
- Add foam and garnish with pomegranate seeds and mint leaves

1 comment:

Tiare said...

This is my style of cocktail! i will try this one.

Cheers

Tiare